Medlemskap og fordeler

NDAC arbeider for å styrke bransjens innovasjonsevne og konkurransekraft. Som medlem i NDAC får din virksomhet mulighet til å bli en del av et ambisiøst og resultatorientert partnerskap – hvor etablerte bedrifter, investorer, utdannings- og forskningsinstitusjoner, gründerselskaper, myndigheter og det offentlige virkemiddelapparatet samarbeider tett for å fremme utvikling innenfor bransjene forsvar-, luft- og romfart.

Å delta i et klyngesamarbeid åpner for nye måter å jobbe på hvor det blir kortere vei til viktig informasjon, og lettere tilgang til samarbeidspartnere, kapital og  kompetanse. Målet er å kunne mer effektivt nå frem til internasjonale markeder med nye produkter og tjenester.

Som medlem får du også anledning til å involvere deg i innovasjonsgrupper og utviklingsprosjekter hvor du kan arbeide tett sammen med andre aktører i bransjen som har sammenfallende behov og interesser. Klyngens stadig voksende nettverk av ledende bransjeaktører kan gi deg og din virksomhet nye, lønnsomme og spennende forretningsmuligheter!

Velkommen med på laget!

Du kan registrere ditt medlemskap her: Registrer medlemskap

Comments (1)

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.